‘Arkadaşım’ diye seslendiği kişinin kim olduğu ortaya çıktı

Tolga Çevik’in programlarında sürekli sesini duyduğumuz, ancak yüzünü göremediğimiz kişinin usta yönetmen Fırat Doğu Parlak olduğu ortaya çıktı.

‘Arkadaşım’ diye seslendiği kişinin kim olduğu ortaya çıktı

Tolga Çevik’in ‘Komedi Dükkanı’ ve ‘TolgShow’ programlarında arkadan konuşan sesin sahibinin Fırat Doğu Parlak olduğu ortaya çıktı.

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ diye seslendiği ve 7’den 77’ye bütün Türk halkının gözdesi olan sesin sahibi nihayet ortaya çıktı. Yıllardır ekranda sesini duyduğumuz, ancak yüzünü bir türlü göremediğimiz kişi usta yönetmen Fırat Doğu Parlak’mış.

tolga-cevik-in-arkadasim-diye-seslendigi-10449257_5362_m.jpg

Fırat Doğu Parlak, oyuncu Burcu Kara ile evli…

PEKİ KİMDİR BU FIRTA DOĞU PARLAK?

Usta yönetmen Fırat Doğu Parlak, herkes tarafından tanınıyor, çünkü Komedi Dükkan’ına ilk adımı o attı. Fırat Doğu Parlak, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde, 20 Eylül 1984 yılında dünyaya geldi. Eğitim yıllarından İlkokul, Ortaokul ve Liseyi de doğduğu yerde tamamlamayı tercih etti. Liseyi bitirdikten sonra hayatına yönetmen olarak devam etmeyi planlayan Parlak, İstanbul’da konservatuar okuduktan sonra, istediğini başarmıştı. Birçok markanın reklam filminde yönetmenlik yapan Parlak, çocukluktan beri istediği yönetmen koltuğuna sonunda oturmuştu.

tolga-cevik-in-arkadasim-diye-seslendigi-10449257_9451_m.jpg

PROGRAMIN TÜM PATENTİ KENDİSİNE AİT

Bu dönemlerde pek tanınmıyor olsa da, büyük bir girişimle birlikte, Tolga Çevik’in rol aldığı Komedi Dükkan’ına yönetmenlik yapmasıyla birlikte, yıldızı bir anda parladı. Tüm patenti ve program hakları kendisine ait olan Komedi Dükkan’ı ile parlayan Fırat Doğu Parlak, uzun süre yayında kalmasını sağladı.
 

tolga-cevik-in-arkadasim-diye-seslendigi-10449257_7017_m.jpg

Bunun haricinde, geçtiğimiz yıllarda yayınlanmış olan Mert ve Gert ve Cümbür Cemaat Aile dizilerinin de yönetmeni olmayı başaran Parlak, kariyerinde iyi adımlar atmayı başarmıştır.

“SEN DEVAM ET, BEN O KISMI MONTAJLA ATARIM”

Komedi Dükkanı programının bitmesinin ardından Arkadaşım Hoşgeldin isimli bir turne ile Türkiye turuna çıkan Komedi Dükkanı ekibi, daha sonra aynı ismi taşıyan bir programla tekrar TV’de boy göstermeye başladı. Fırat Doğu Parlak özellikle ‘Sen devam et, ben o kısmı montajda atarım’ sözüyle çok konuşulmuş ve tanınmıştır.

tolga-cevik-in-arkadasim-diye-seslendigi-10449257_7896_m.jpg

Tolga Çevik’in ‘Komedi Dükkanı’ isimli programında ona ‘Arkadaşım!’ diye seslenen Fırat Doğu Parlak, 7’den 77’ye bütün Türk halkının gözdesi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X