‘Artık yarım akıllı İrem yok’

Uzun süre yoğun bakımda kalan İrem Derici, hastaneden taburcu olduktan 4 gün sonra Harbiye Açıkhava’da Berkay konserine konuk oldu.

‘Artık yarım akıllı İrem yok’

İrem Derici, “Doktor bana ‘dinlen’ dedi, ama ben manyak olduğum için sahneye koştum” şeklinde konuştu.

 

Konser sonrası gazetecilerin karşısına çıkan ünlü şarkıcı, “Yoğun bakımda şarkı söyledim, yoksa zaman geçmiyor. Poşet poşet ilaç kullanıyorum. Dört kilo daha alırsam bana koca bulacaklar, sonra ‘İrem Derici koca arıyor’ demeyin” dedi.

 

“CENAZEM OLSA KAÇ KİŞİ GELİR?”

 

Bu kadar sevildiğini bilmediğini belirten Derici, “(Cenazem olsa kaç kişi gelir) diye düşünüyordum, ben hastalandım ve sevindim. Beni çok seven varmış. Bundan sonra Allah’ın verdiği bu vücuda daha iyi bakacağım” ifadelerini kullandı.

 

Eski eşi Rıza Esendemir’in ve eski sevgilisi Lider Şahin’in hastaneye ziyarete gitmesini soran gazetecilere yanıt veren 30 yaşındaki popçu, “Sonuçta bir şeyler paylaştık, hepsine teşekkür ederim” dedi.

 

Solunum yetmezliği yüzünden akciğer sorunu çektiğini belirten Derici, “İşimi yapamayacağımı düşününce çok ağladım, artık yarım akıllı İrem yok” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X