Aşıkların gecesi

Önceki gece birlikte objektiflere takılan ünlü çiftler Deniz Baysal ve Barış Yurtçu, Gizem ve Hakan Hatipoğlu ile Aslışah Alkoçlar ve Kasım Garipoğlu, oldukça mutluydu.

Aşıkların gecesi

KÜS KALMAYA DAYANAMADILAR

Hülya Koçyiğit’in sosyetik torunu Aslışah Alkoçlar, iş adamı Hayyam Garipoğlu’nun oğlu Kasım Garipoğlu’yla geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlamış ancak birlikte yaptıkları Yunanistan tatilinden sonra ayrılmıştı. Küs kalmaya daha fazla dayanamayan ikili, önceki akşam barış yemeğinde görüntülendi. Alkoçlar, görüntülenmekten dolayı başat paniklese de yine de rahat davranmaya çabaladı.

ROMANTİZMİN DORUKLARINDA

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile aşk yaşayan güzel oyuncu Deniz Baysal ise önceki gece romantik dakikalar yaşadı. Sevgilisiyle başbaşa yemek yediği restoran çıkışı elinde kırmızı güllerle objektiflere yansıyan Baysal’ın mutluluğu yüzünden okundu. Bir mekan açılışına katılan Gizem ve Hakan Hatipoğlu ise bir yakınlarının bebeğini sevdi. Çift, artık anne-baba olmak istediklerini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X