‘Asıl engel kalpte oluşturulan duvardır’

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatı ve Gürsu Kent Konseyi yetkilileriyle birlikte, ilçede yaşayan engelli vatandaşlar ve ailelerini evlerinde ziyaret etti. Işık, “Asıl engel akıl ve kalpte oluşturulan duvarlardır” dedi. 

‘Asıl engel kalpte oluşturulan duvardır’

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hayatın tüm alanlarında sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda, iş dünyasında tüm zorluklara rağmen, engelli kardeşlerimizin ortaya koydukları mücadele hepimize örnek olmalıdır. Engelli çocuklarımızın, gençlerimizin, yetişkinlerimizin başta ailelerinin olmak üzere hepimizin desteğine ihtiyacı var. Ailelerimize destek olmak adına da her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Onların yaşam alanlarında yaşayacakları zorlukları ortadan kaldırmak, yaşamlarını idame ettirebilmeleri için büyük önem taşımakta” dedi.

Engelli vatandaşlara kolay yaşam koşulları sağlamakla yükümlü olduklarını ifade eden Mustafa Işık, engelli vatandaşlara yönelik kurslar, eğitimler, geziler, etkinlikler ve benzeri faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Işık ayrıca, Gürsu Belediyesi Butik Otel’de düzenlenen organizasyonda engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X