Aşk bombası patladı! Boşanmayı Meryem Uzerli ile..

Demet Şener ile 12 yıllık evliliğini 15 aylık bir dava sonunda dün bitiren İbrahim Kutluay soluğu gecelerde aldı. Kutluay, güzel oyuncu Meryem Uzerli ile sabaha kadar eğlendi.

Aşk bombası patladı! Boşanmayı Meryem Uzerli ile..

Posta gazetesi yazarı Eylem İpek Şafak’ın iddiasına göre eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile güzel oyuncuMeryem Uzerli sabaha kadar baş başa eğlendi. Kutluay dün 12 yıllık eşinden boşanır boşanmaz soluğu gecelerde aldı.
 

“MUHABİR YOK DEĞİL Mİ?”
 

Bir yıldır özel hayatıyla gündeme gelen oyuncu Meryem Uzerli ile İbrahim Kutluay Bebek’teki bir gece kulübünde karşılaşmış. Önce farklı arkadaş gruplarıyla eğlenen ikili, gece yarısından sonra aynı masada oturmaya başlamış. Sabah 5’e kadar samimi şekilde dans etmişler ve ikili mekanı birlikte terk etmiş. Meryem Uzerli kulüpten çıkarken çok neşeliymiş. Sürekli kahkaha atıyormuş. İbrahim Kutluay ise tedirginmiş. Kapıdaki görevlilere “Çevrede muhabir yok değil mi? Aman fotoğrafımız çekilmesin” demiş.
 

MERYEM’İN ADI SÜREKLİ BİRİYLE ANILIYOR
 

Meryem Uzerli’nin adı en son Arap asıllı Alman fotoğrafçı Lüey Nohut ile anıldı. “Sadece arkadaşız” dediği Lüey ile geçen hafta gece kulüplerinde samimi şekilde eğlendi. Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile ilişkisi de kısa bir süre önce bitmişti.
 

İBRAHİM KUTLUAY DÜN BOŞANDI
 

İbrahim Kutluay’ın 11 yıllık eşi Demet Şener ile olan boşanma davası ise Eylül 2016’dan bu yana devam ediyordu. Çift dün boşandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X