Askerden gelen genç 21 gündür kayıp!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, bir ay önce askerden gelen ve 21 gün önce hava almak için evinden ayrılan 24 yaşındaki Kadir Durmuş’tan haber alınamıyor.

Askerden gelen genç 21 gündür kayıp!

Yeniceabat Mahallesi Gazi Ahmet Türkyılmaz Sokak’ta oturan Kadir Durmuş, bir ay önce askerden geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan Durmuş, 27 Kasım gecesi saat 23.00 sıralarında hava alacağını söyleyerek evden ayrıldı. Durmuş’tan bir daha haber alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu.

Anne Semahat Durmuş, oğlunun, “Hava almaya çıkıyorum. Bir saat sonra dönerim” diyerek 27 Kasım gecesi evden ayrıldığını belirterek, “Yaklaşık bir ay önce askerden geldi. İşe başlayacaktı. Psikolojik sorunları vardı. ‘Gelir’ diye bir gün bekledik. Cuma günü öğleden sonra polise kayıp müracaatında bulunduk. Gidebileceği bütün dost, akraba ve arkadaşlarına ulaştık, ancak bulamadık” diye konuştu

Anne Durmuş, “Başının çaresine bakabilecek biri değil. Yanında ne para, ne de cep telefonu vardı. Başına bir iş gelmeden, kötü işlere bulaştırılmadan bulunmasını istiyorum. 21 gün oldu, hala haber alamadık. Artık hayatından endişe etmeye başladım. Emniyetten oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X