Aslan kader sınavında 

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, son hafta maçında PSG’ye konuk olacak.

Aslan kader sınavında 

Başkent Paris’teki Parc des Princes’de oynanacak maç TSİ 23.00’te başlayacak. Romen hakem Istvan Kovacs’ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports’tan yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden Galatasaray, grubun 6’ncı ve son maçında çdeplasmanda Fransa’nın PSG takımıyla karşılaşacak. Oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 yenilgi alan sarı-kırmızılı takım, 2 puanla son sırada yer alıyor. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme şansı bulunan Galatasaray’ın bu fırsatı yakalayabilmesi için PSG’yi yenmesi ve Club Brugge-Real Madrid maçında da ev sahibi Belçika ekibinin kazanamaması gerekiyor. Oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanıp, 1’inde berabere kalan 13 puanlı PSG ise grubu lider bitirmeyi garantiledi.

CİMBOM’DA 4 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Florin Andone ve Christian Luyindama, bu akşam ki maçta forma giyemeyecek. Sağ alt arka adalesinde orta düzeyde zorlanma olan Adem Büyük’ün durumu ise maç saati belli olacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkların arttığı son dönemde Süper Lig karşılaşmalarında forma giyen futbolcular Jimmy Durmaz, Taylan Antalyalı, Ahmet Çalık ve Emre Taşdemir ise UEFA’ya bildirilen listede bulunmuyor.

Fransız ekibinde de sakatlıkları bulunan Idrissa Gueye, Presnel Kimpembe, Marco Verratti ve Ander Herrera müsabakada görev yapamayacak.

AVRUPA’DA 12 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Türkiye’nin Avrupa kupalarındaki en başarılı takımı olan Galatasaray, son yıllarda mazisini arıyor. Müzesinde UEFA Kupası’nı ve UEFA Süper Kupa’yı bulunduran ve Avrupa kupalarında elde ettiği başarılarla dikkati çeken sarı-kırmızılı ekip, son sezonlardaki kötü grafiğiyle eski günlerini özlüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X