At arabalı hırsızlar güvenlik kamerasında

Bursa’da, at arabasıyla hurda toplayan biri kadın iki kişi, park halindeki aracın içinden oto teybi çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

At arabalı hırsızlar güvenlik kamerasında
Merkez Osmangazi İlçesi’nde sabah saatlerinde at arabasıyla hurda toplayan biri kadın iki kişi, park halindeki bir otomobilin yanında durdu. At arabasının lastiklerini kontrol eder gibi yapıp etrafı kontrol eden erkek şüpheli, daha sonra park halindeki aracın yanına gitti. Otomobilin kapısını sert bir cisimle açan şüpheli, daha sonra aracın içinde bulunan oto teybini alıp ceketinin altına saklayarak uzaklaştı. Daha sonra at arabasına binen şüpheliler bölgeden ayrıldı.
 
Değeri 150 lira olan oto teybinin çalınması ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Aracına bindiğinde oto teybinin yerinde bulunmadığını gören T.Y. yandaki alışveriş merkezinin güvenlik kameralarını incelediğinde hırsızlık olayının meydana geldiğini gördü. T.Y. oto teybinin bozuk olmasından dolayı polise şikayette bulunmadığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X