Ata Demirer’den Bursalı dayanışması

Bursalı ünlü sanatçı Ata Demirer, senaryosunu yazdığı yeni filmi ‘Hedefim Sensin’de başrolleri Demet Akbağ’ın yanısıra hemşehrileri olan Erkan Can ve Gonca Vuslateri’yle paylaştı.

Ata Demirer’den Bursalı dayanışması

YENİ KAHRAMAN ZEKERİYA TAŞTAN 

‘Hedefim Sensin’de bu kez çiğ köfteci Zekeriya Taştan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan Ata Demirer, ekibiyle birlikte objektiflerin karşısına geçti. Hemen her filminde olduğu gibi yine Demet Akbağ ile çalışan Demirer, diğer başrolleri ise kendisi gibi Bursalı olan Erkan Can ve Gonca Vuslateri’ye emanet etti. Demirer, ‘Öyle bir duygu ki; yazıyorsunuz ve çekiyorsunuz, sonra bırakıyorsunuz ve artık size ait olmuyor. Herkese ait bir şeye dönüşüyor’ dedi. 

GERÇEK VE SAMİMİ BİR HİKAYE

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği filmde Leyla karakterini oynayan Gonca Vuslateri, Demirer ve Akbağ ile ilk kez çalıştığını belirterek, ‘Çok sıcak ve gülümseten bir film oldu. Bence hüzünlendiren gerçek ve samimi sahnelerle dolu harika bir iş’ dedi. Usta sanatçı Erkan Can ise ‘Ata’nın filmlerini defalarca izledim. Hedefim Sensin Ege sıcağı tadında bir film oldu’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X