Ata’nın huzurunda

Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği “Cumhuriyet’in Doğduğu Kent Mudanya’nın Çocuklarından Atatürk’e Mektuplar” yarışmasına katılan bin 283 öğrenciyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Anıtkabir’e götürdü.

Ata’nın huzurunda

ÖMER BİLİK

Büyük bir heyecan yaşayan kafile için Anıtkabir’de özel tören düzenlendi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, parti temsilcileri, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Aslanlı Yol’dan geçerek, mozaleye çelenk bıraktı.

Belediye Başkan Hayri Türkyılmaz ve öğrenci temsilcileri törenin ardından Anıtkabir Komutanı Albay Ahmet Nurtan ile görüşerek, bin 283 çocuğun yazdığı mektuplardan oluşan 640 sayfalık kitabı sundu. 

 KILIÇDAROĞLU ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle Anıtkabir’i ziyaret eden öğrencileri ağırladı. CHP Genel Merkezi’nde öğrencilerle görüşen Kılıçdaroğlu,   “Türkiye’nin geleceği için yapacağımız ilk şey çocukların daha iyi bir eğitim alması olacaktır.

Bizim görevimiz sizin daha iyi eğitim almanızı sağlamaktır. Atatürk’e yazdığınız mektuplardan dolayı sizleri kutlar, yürekten teşekkür ederim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X