Atatürk Spor Salonu Millet Bahçesi’ne dahil oluyor

Bakan Kasapoğlu, Bursa’da için spor yatırımlarında tüm imkanlarını seferber edeceklerini belirtti.

Atatürk Spor Salonu Millet Bahçesi’ne dahil oluyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fikir alışverişinde bulunduğu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, kapsamlı bir rapor sundu.  

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, önceki günkü Bursa temasları kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek, kente yapılan gençlik ve spor yatırımları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Yatırımların bakanlık desteğiyle hız kazanarak katlanacağının sözünü veren Kasapoğlu, “Yatırımlar için tüm imkanlarımızı seferber ederek, çıtayı çok daha yukarılara taşıyacağız” dedi. Ziyarette; TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da hazır bulundu. 

DİNAMİK BİR NÜFUSUMUZ VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu bakanlıktaki üst düzey görevlerinden tanıdığını ve kendisinden bugüne kadar fazlasıyla istifade ettiklerini belirterek, “Bakanımıza, Bursamızın 17 ilçesini kapsayan spor yatırımlarıyla ilgili heyecanımızı ilk elden anlattık. Dinamik bir nüfusumuz var. Alaçam Gençlik Kampı’nın yılın 12 ayı kullanılabilmesi, Altıparmak’ta Millet Bahçesi olarak düzenlediğimiz yerin hemen yanı başında yer alan Atatürk Spor Salonu’nun Millet Bahçesi alanına dahil edilmesi, ilçelerdeki spor salonu, futbol sahası gibi yatırımların artırılması ile ilgili kapsamlı bir rapor sunduk’ dedi.

SPORDA ÇITA YÜKSELECEK

Aktaş, ‘Beraberinde, şehrin eksik kalan noktalarıyla ilgili neler yapılabileceği noktasında fikir alışverişinde bulunduk. İnanıyor ve ümit ediyorum ki yaptığımız yatırımlar sonucunda, sporun tüm branşlarında önemli başarıları Bursamıza kazandırmış olacağız” diye konuştu. Bakan Kasapoğlu da, Bursa’da yapılan spor yatırımlarının bundan sonra hem bakanlık hem de belediyeler eliyle katlanarak gelişeceğini ifade ederek, ‘Bursa, bizim için önemli bir marka. Sporcu potansiyeli açısından çok zengin bir ilimiz. Gerçekleştireceğimiz yatırımlarla birlikte bu güzide markamızı çok daha ileri noktalara taşımış olacağız” şeklinde konuştu. 

İLÇELERE BASKETBOL SAHALARI

Görüşmede; Büyükşehir Stadyumu, Alaçam Gençlik Merkezi, Altıparmak’taki Atatürk Spor Salonu, Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi ve Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisi gibi projelerin hizmete alınabilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Bakan Kasapoğlu’nun, yatırımlardan bazılarının tamamlanması, bazılarının da projelerinin yapılması yönünde talimatlar verdiği buluşmada ayrıca; İnegöl, Karacabey ve Orhangazi’de gençlik merkezleri ile basketbol sahalarının kurulması yönünde karar da alındı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bakan Kasapoğlu’na günün anısına el yapımı kılıç hediye etti. Bakan Kasapoğlu, ziyaret sonunda Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X