‘Atilla davası FETÖ-ABD iş birliğinin ispatıdır’

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ABD’deki Atilla davası ile ilgili, “Bu davanın siyasi olduğu çok net ortadadır. Bu dava, FETÖ’yle FBI, CIA ve ABD yargısının iş birliğinin somut bir ispatıdır.” dedi.

‘Atilla davası FETÖ-ABD iş birliğinin ispatıdır’

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD’deki Hakan Atilla davası ile ilgili olarak, “Bu davanın FETÖ, CIA, FBI, ABD yargısının işbirliğiyle gerçekleştirdiği, siyasi bir dava olduğu çok net ortadadır. Bu dava, FETÖ’yle FBI, CIA ve ABD yargısının iş birliğinin somut bir ispatıdır. Suçüstü yakalanmışlardır.” ifadelerini kullandı.

Bozdağ, “Türkiye’nin bütün iş ve işlemlerinde, Türkiye’nin bankaları da buna dahil, uluslararası iş ve işlemlerinde, uluslararası hukuka, uluslararası anlaşmalara, Birleşmiş Milletler’in aldığı kararlara uygun iş ve işlemler yapılmaktadır. Bunlara aykırı Türkiye’nin herhangi bir iş ve işlemi söz konusu değildir. Halk Bankası’nın da bunlara aykırı iş ve işlemi söz konusu değildir. Birleşmiş Milletler’in herhangi bir kararının çiğnenmesi de söz konusu değildir.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X