Avrupa’da kader günü

Basketbol ULEB Avrupa Kupası’nda Tofaş, D Grubu 10. hafta ve son maçında bugün sahasında Rusya’nın Zenit takımını konuk edecek.

Avrupa’da kader günü

Geride kalan haftada Asvel deplasmanında aldığı yenilgi sonrası son 16 için umutlarını Zenit maçına bırakan mavi yeşilliler, ilk maçta Rusya’da 84-82 mağlup olduğu rakibini taraftarı önünde en az 3 sayı farkla devirmeye çalışacak. Grubunda oynadığı 9 maçta 4 galibiyete ulaşan Bursa temsilcisi, 5. sırada yer alıyor. Zenit ise 5 galibiyetle 4. sırada bulunuyor. Tofaş Spor Salonu’ndaki karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. 20.00/TİVİBUSPOR

Basketbolseverleri ücretsiz olarak BursaRay’ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından Tofaş Spor Salonu’na taşıyan ‘Basketbus’ taraftarların daha rahat bir şekilde salona ulaşımını sağlamak için bugün de mavi yeşilli taraftarlara hizmet edecek. Basketbus, Zenit St. Petersburg karşılaşması öncesi ilk seferlerini saat 18.00’de gerçekleştirecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X