Avrupa’ya gitmek istiyorum

Takımda herkesin şampiyonluğa inandığını belirten Ali Akman, gelecek hedefini de açıkladı: Bursaspor’un genç golcüsü, “Bursaspor’da çok iyi işler yaptıktan sonra kesinlikle Avrupa’ya gitmek, Türkiye’yi ve Bursa’yı gururlandırmak istiyorum” dedi.

Avrupa’ya gitmek istiyorum

Giresunspor maçında oyuna sonradan dahil olan ve attığı golle takımı umutlandırmasına karşın yenilgiyi önleyemeyen Ali Akman, daha önünde oynayacağı çok maç olduğunu belirterek, “Şu anda aldığım zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. 5 dakika oynuyorsam benim 90 dakikam o. Her şeyimi vermeye çalışıyorum. Kendimi gösterip, takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum” diye konuştu. Henüz 17 yaşında olmasına rağmen attığı gollerle hem Türkiye’de hem Avrupa takımları tarafından takip edilen genç golcusu Ali Akman, hedefinin bir gün Avrupa’da oynamak olduğunu söyledi. 

YALÇIN HOCA BENİM İÇİN ŞANS

Öncelikli hedefinin Bursaspor’da iyi işler yapmak olduğunu ifade eden genç oyuncu, “Ardından kesinlikle Avrupa’ya gitmek istiyorum. Türkiye’yi ve Bursa’yı gururlandırmak istiyorum. Tabii ki hedeflerimden birisi de A Milli Takım’da oynamak. Milli Takım’ın da vazgeçilmez santrforu olmak istiyorum” dedi. Yalçın Koşukavak’ın hayal ettiği teknik direktör olduğunu vurgulayan golcü oyuncu, “Hep bana bir şeyler katmasını istediğim ve futbolu bana öğretebilecek bir hocayla çalışmak istiyordum. Yalçın hoca bana çok güzel şeyler öğretiyor. Ben ona çok soru soruyorum. Bıkmadan usanmadan cevap veriyor. Onunla çalıştığım için şükrediyorum” diye konuştu. 

OYUNA ISINMADAN POZİSYON GELDİ

Giresunspor maçında oyuna girer girmez kaçırdığı pozisyonu da anlatan Ali Akman, “Oyuna girdim ve pozisyonda sola döndüm. Karşı karşıya kaldım. Oyuna ısınmış olsaydım, Emirhan ağabeyi görürdüm. O’na vermem daha mantıklıymış. Topu kontrol ettiğim anda kalecinin açımı kapatmasına izin vermişim. Oyuna ısınamadığımı söyleyebilirim ama heyecan yoktu” ifadelerini kullandı.

KUBİLAY’I ÇOK BEĞENİYORUM

Takımın diğer genç golcüsü Kubilay Kanatsızkuş’un çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen genç krampon, “Takımımda isteyeceğim forvetlerden biri. Onunla ikili oynamayı çok isterim. Birbirimizi tamamlayabileceğimizi düşünüyorum. Seleznov da çok tecrübeli. Ondan öğrendiğim şeyler var o da hep öğretmek istiyor” şeklinde konuştu. 

ŞAMPİYON OLACAĞIZ İNANIYORUZ

 Süper Lig için takımdaki herkesin inancının tam olduğunu belirten Ali Akman, “Bursaspor’un olduğu yerde favori Bursaspor’dur. Ağabeylerim şampiyonluk için her şeyi yapıyor. Şampiyon olacağımızı düşünüyoruz. Kesinlikle inanıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X