Aybaba Yasin’de ısrarcı

Samet Hoca, transferle ilgili Başkan Ali Ay’ı Afyonkarahisar’a davet etti

Aybaba Yasin’de ısrarcı

Tecrübeli teknik adamın, özellikle hücum bölgesine yapılacak takviyeleri görüşmek ve netliğe kavuşturmak için Başkan Ay’la bugün veya yarın bir araya gelmesi bekleniyor… Samet Aybaba’nın, G.Saray’la bağlarını koparan Yasin Öztekin için Ali Ay’ı ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Stephan Badji ve Aytaç Kara’dan sonra transferde sessizliğe bürünen Bursaspor’da, ikinci etap çalışmalarının başlamasıyla beraber bu konuda da bir hareketlilik yaşanması bekleniyor…

Kembo-Giovanni Sio takası, Stephano Okaka ve Yasin Öztekin konusunda teknik heyetin ısrarcı olduğu öğrenilirken, Başkan Ali Ay’ın bugün veya yarın Afyonkarahisar kampına giderek Samet Aybaba’yla transferi masaya yatıracağı öğrenildi…

TRANSFER ZİRVESİ

Başkan Ali Ay’ı Afyonkaharisar’a Samet Hoca’nın davet ettiği ve özellikle Yasin konusunda yaşadığı tereddütler konusunda ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. Kembo-Sio takasında kulüpler arasında herhangi bir sorun olmadığı fakat oyuncuya başka takımların da talip olduğunu öne süren menajerlerin fiyat artırmaya çalıştığı gelen haberler arasında. Okaka için de maddi kaynak arandığı belirtildi.

KİMLER GİDECEK?

Samet Aybaba’nın, Başkan Ay’la gerçekleştireceği görüşmede yapılacak takviyelerin yanı sıra takımda düşünmediği oyuncularla ilgili bilgi vermesi bekleniyor… Aybaba’nın özellikle, yeni sezon hazırlıklarına geç katılan Cristian Titi’nin performansından çok da memnun olmadığı ve stopere de bir takviye yapmayı düşündüğünü bu toplantıda iletmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X