Aydın Çıkıkçı Gürsu’ya talip

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi iş adamı Aydın Çıkıkçı, Gürsu’dan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Başvuru dosyasını AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu’na teslim eden Çıkıkçı, hedeflerini ve projelerini anlattı.

Aydın Çıkıkçı Gürsu’ya talip

Gürsu için büyük hedefleri ve idealleri bulunduğunu vurgulayan Çıkıkçı, “Tecrübem ve vizyonumla bu yarışta ilçeme faydalı olacağıma inanıyorum. Bu amaçla yola çıktım” dedi.

“AK PARTİ İKTİDARI ÇAĞ ATLATTI”

Bursa ve Gürsu’nun AK Parti iktidarı ile çağ atladığını kaydeden Çıkıkçı, “İnanıyorum ki, Gürsu halkı her seçimde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de AK Parti’ye rekor oranda bir destek verecektir. 35 yıl önce yürümeye başladığım siyaset hayatımda, üç dönem yürüttüğüm meclis üyeliğimin ardından şimdi ilçemizin ve Bursa’mızın gelişimine katkı sağlamak için bu kez Gürsu Belediye Başkan aday adayıyım” diye konuştu.  

“STANDARTLARI YÜKSEK BİR GÜRSU”

Partisinin ve Gürsu halkının onay vermesi durumunda hiçbir ayrım gözetmeden, herkesi kucaklayarak, doğup büyüdüğü Gürsu’ya hizmet etmek istediğinin altını çizen Çıkıkçı, şöyle devam etti: “Gürsu Kafkasya’dan Balkanlar’a, Karadeniz’den Doğu Anaadolu’ya, Güneydoğu Anadolu’dan Trakya’ya, Ege’den İç Anadolu’ya kadar bütün insanları içinde barındıran huzur ve barışın sağlandığı örnek bir ilçedir.

Gürsu’muzun bugünün kurtarmak için değil, yarınını inşaat etmek ve vizyon projeleriyle örnek bir ilçe haline getirmek için yola çıktım. Bütün bunları daha şeffaf, hesap verebilir, güleryüzlü hizmet sunan, insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla yapacağız.

Görev verilirse 2023-2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz. Geniş yolları, kaldırımları, ticaret alanları, sosyal donatı alanları, sağlık ve spor alanlarıyla insanları mutlu,, huzurlu, standartları yüksek bir ilçe hedefliyoruz.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X