Aydın: Yetkiyi verin sorunları çözelim

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Orhaneli ve Büyükorhan’da vatandaşlarla buluştu.

Aydın: Yetkiyi verin sorunları çözelim

Orhaneli’nde kahvehanelerde vatandaşla buluşan, sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret ederek partisinin projelerini anlatan Aydın, ardından Büyükorhan Kınık Köyü’nde verdiği iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. İftar programında vatandaşların şikayetlerini ve önerilerini de dinleyen Erkan Aydın, 24 Haziran seçimlerinde CHP’ye ve Muharrem İnce’ye destek istedi. 

“Dağ yöresinin bütün sorunlarını en iyi ben biliyorum. Yetkiyi bize verin, sorunlarını çözelim” diyen Aydın, “5 yılda söylediklerimizi yapamazsak, yetkiyi alın elimizden. Sandıkla gelen sandıkla gider.

Ben her gittiğim yerde soruyorum özellikle köylerde, ‘Şu 16 yılda ektiğimle, biçtiğimle yeni tarla aldım, traktörü yeniledim, bir ev aldım’ diyen var mı? Artık köylerde her evde icra, tarlası, evi ipotekli. Bu kadar verimli topraklarda millet artık ekip biçmeyi bıraktı. Çünkü para kazanamıyor, zarar ediyor. Türkiye’yi beton ekonomisinden, üretim ekonomisine geçireceğiz” dedi.

Osmangazi Köprüsü’nün geçiş ücreti ile ilgili de eleştirilerde bulunan Aydın, “Biz geleceğimiz için çocuklarımız için mücadele ediyoruz” değerlendirmesini yaparken, “Milletimizin huzura ihtiyacı var. Gerildik, bölünmekten bıktık, ötekileştirilmekten bıktık. Bize huzur lazım. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin en büyük projesi huzur” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X