Aydın’dan nöbetteki vatandaşlara ziyaret

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ın santral tepkisi.

Aydın’dan nöbetteki vatandaşlara ziyaret

Büyükorhan Karaağız Köyü’ne kurulması planlanan biyokütle enerji santrali için gerekli malzemenin yüklü olduğu TIR’ların girişini engellemek amacıyla nöbet tutan bölge sakinlerini ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, köy halkının mücadelelerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın beraberinde Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, il ve ilçe yöneticileriyle Büyükorhan’ın Karaağız Köyü’nde yaşayan vatandaşların bölgeye yapılması planlanan biyokütle enerji santraline karşı başlattıkları nöbet eylemini ziyaret ederek, yapılması planlanan santrale karşı hep birlikte direneceklerini kaydetti. 

Santralin yapılmaması gerektiğini Meclis’te gündeme getirdiğini ifade eden Aydın, “Doğaya zarar veren yöre insanımızın çıkarlarına ters olan her mücadelede sizlerin yanlarında oldum, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğim. CHP olarak sonuna kadar, yetkililer buradan bu tesisi kaldırana kadar direneceğiz” diye konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X