Aziz için 5 milyon pound istedim

Dün Ali Karasu Lisesi’nde oyunu kullanan Başkan Ay, ‘Barış’a Göztepe talip. Ancak kabul etmedim.

Aziz için 5 milyon pound istedim

Umut KUTLUCA

Titi’ye de dolaylı yoldan teklifler gelmiş olabilir. Aziz için 5 milyon pound istedim. İngiltere’den geldi teklif. Çalışma yapıyorlar’ dedi. 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, dün oyunu İsmail Kadriye Solakoğulları Ortaokulu’nda kullandı. Eşi Hediye Hanımla birlikte oy kullanan Başkan Ay, seçimlerin tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi. Ardından Bursaspor’un gündemini değerlendiren Ali Ay, ‘Badji’nin menajeri geldi. Konuşuldu fiyat verdim.

Menajerlik ücretiyle ilgili gerekenleri söyledim. Onay verdiler, ardından düşünelim dediler. Pazartesi günü (bugün) belli olur. Alternatifi var zaten. Kulubüyle ilgili sorun olmayacağını söylediler. 600 bin Euro bonservis istediler. 2 sene vadeli bir şekilde verebileceğimizi ilettim.’ diye konuştu.

KAMPA KADAR TRANSFER

Kanada ve santrfora da oyuncu baktıklarını ifade eden Başkan Ay, ‘Forvete tespit ettiğimiz isimler var. Bogdan Stancu’nun durumu belli değil. Hoca beğeniyor, kullanırım dedi.

Açık alacağız. Dzon Delarge gidecek. Yani şuan tespit ettiğimiz 4 oyuncu var. Onlar için çalışma yapıyoruz. Kampa en az 1 transfer, 2 olursa memnun oluruz. İnşallah gidecek olanlar da var. Burada kulübün menfaatleri çok önemli’ dedi.

SHEHU’YLA DA İLGİLENİYORLAR

Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Aziz Behich’in durumunu da değerlendiren Başkan Ay ‘Aziz, Dünya Kupası’nda iyi oynuyor. Birçok takım onunla ilgileniyor.

Shehu için de temas kuranlar var. Barış Yardımcı’ya  Göztepe talip. Ancak kesinlikle kabul etmedim. Titi’ye de dolaylı yoldan teklifler gelmiş olabilir.

Aziz için 5 milyon pound (31 milyon TL) istedim. İngiltere’den geldi teklif. Çalışma yapıyorlar. Biliyorsunuz, stat isim hakkı hala olmadı. Bu şekilde devam edeceğiz.’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X