Azra Akın gelinliğini parçaladı

Geçtiğimiz ay Edirne’nin Keşan ilçesinde Atakan Koru ile hayatını birleştiren 35 yaşındaki 2002 Dünya Güzeli Azra Akın’ın gelinliğini diken modacı Cemil İpekçi itiraflarda bulundu.

Azra Akın gelinliğini parçaladı

Trabzon’da bir yarışmanın jüri üyeliğini yapan Cemil İpekçi’den Azra Akın itirafı geldi. Trakya düğünü, gelinliği ve roman danslarıyla yılın en çok konuşulan gelini Azra Akın’a diktiği gelinlik çok beğenilen Cemil İpekçi, ünlü mankenin düğünde gelinliğini parçaladığını söyledi. Cemil İpekçi, “Azra 2002 yılında benim diktiğim pazen elbiseyle Dünya Güzeli seçilmişti.

 

SABAHA KADAR EĞLENMİŞTİ

 

Azra’nın gelinliği için kardelen çiçeğinden esinlendim. Azra’yı kardelene benzettim. İlla ki Avrupalı gelinliği olması gerekmiyor. 145 metre iğne oyası kullandım. Azra sadece yılın en güzel gelini değil, düğününde en çok eğlenen gelini oldu. Akşam 21.00’den sabaha karşı 04.00’e kadar dans etti. Roman havası oynadı. Gelinliği paramparça etti. Düğün bittiğinde gelinlik parçalanmıştı. Ayrıca kendimle de gurur duyuyorum. Çünkü iğne oyası Fransız dantelini geçti bu sene” açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X