Baba, katil zanlısından şikayetçi olmayınca ünlü şarkıcı devreye girdi

Dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan Leyla Aydemir’in babası, avukatlarının bürosuna giderek katil zanlısından davası olmayacaklarını söyledi.

Baba, katil zanlısından şikayetçi olmayınca ünlü şarkıcı devreye girdi

Bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan Leyla Aydemir’in ölümüne ilişkin davada baba Aydemir’in avukatlarının bürosuna giderek “Biz şikayetçi olmayacağız, sen davaya gelme” dediği ortaya çıktı. Yaşanan gelişme sonrası AHBAP derneğinin genel başkanı Haluk Levent devreye girdi.

“AİLEN DAVACI OLMAMIŞ AMA BİZ OLACAĞIZ”

Sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşım yapan Haluk Levent, Güzel kızım! Kaçırılışın ve öldürülüşün hepimizin yüreğini parçalamıştı. Ailen seni öldürenlerden davacı olmamış. Ama biz olacağız. Sana sözümüz olsun tüm ülke adına. Bu işin peşini bırakmayacağız! Avukatlarımızla adliyede olacağız.” dedi.

“İNSAN EVLADININ İNTİKAMINDAN NASIL VAZGEÇER”

Minik Leyla’nın ailesine verdiği karara tepki gösteren bir diğer isim de şarkıcı Demet Akalın oldu. Demet Akalın, “Küçük kızın avukatı olmaya bin tane insan gelir! İnsan evladından onun intikamından nasıl vazgeçer! Allah’ım sabır sabır ihsan eyle” diyerek tepki gösterdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X