Bahçedeki cesedin sırrı çözüldü!

Bursa’da, dün şeftali bahçesini sulamaya giden çiftçiler erkek cesedi bulmuştu. Şahsın uyuşturucu ticareti anlaşmazlığı yüzünden öldürüldüğü belirlenirken, olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bahçedeki cesedin sırrı çözüldü!

Olay, dün öğlen saatlerinde Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi’ndeki şeftali bahçesinde meydana geldi.Şeftali bahçesini sulamak için giden çiftçiler, kanlar içerisinde hareketsiz halde yatan bir erkeği görünce durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içerisindeki şahsın öldüğünü belirledi.Jandarmanın yaptığı incelemede cesedin Mehmet Altınok’a (25) ait olduğu tespit edildi.

BAŞINA SERT BİR CİSİMLE VURMUŞLAR

Olay yerinde ve cesette yapılan incelemede Altınok’un başına sert bir cisimle aldığı darbe sonucu öldüğünü belirlendi.Altınok’un cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp morguna kaldırılırken, jandarma cinayet şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.  

UYUŞTURUCU YÜZÜNDEN

Araştırma yapan jandarma ekipleri, çevrede bulunan vatandaşların ifadelerinde, 112 acil çağrı merkezi kayıtları incelemeleri ve alınan parmak izi sonuçlarında şüphelilerin, İ.G., Ö.T. ve K.B. olduğunu, İ.G.’nin uyuşturucu ticareti anlaşmazlığı nedeniyle Mehmet Altınok’u öldürdüğünü tespit etti.

NOKTA OPERASYONLA YAKALANDI

Kaçan katil zanlılarını yakalamak için harekete geçen ekipler, K.B. isimli şahsı yapılan nokta operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. K.B.’nin evinde yapılan aramalarda 30 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. 

SICAK TAKİP

İ.G. ve Ö.T.’nin yakalanmalarına yönelik adreslerin tespit edilmesinin ardından takibe başlayan Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ö.T.’nin İ.G.’nin oğlu B.G. ile 23.30 sularında buluşacağını tespit ederek sıcak takibe başladı. Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi’nde bir mekanda buluşan şahısları takip eden ekipler, Ö.T.’yi yakalayarak gözaltına aldı. 

KAPORTA DÜKKANINDAKİ ARAÇTA SAKLANMIŞ

Katil zanlısı İ.G.’nin Yıldırım ilçesi Sanayi Sitesi’nde bulunan bir kaporta dükkanında saklandığını belirleyen ekipler, 00.30’da operasyon için harekete geçti. Kaporta dükkanına baskın yapan ekipler, İ.G.’yi dükkan içerisinde bulunan bir araç içerisinde yakaladı.

İ.G.’nin yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız 7.65 mm çapında tabanca ele geçirilerek sorgulanmak üzere Bursa İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Gece saatlerinde İ.G., Ö.T., K.B. ve K.B.’nin arkadaşı T.D.’nin ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

SORGULARI SÜRÜYOR

Ekiplerin ısrarlı takip ve nokta operasyonlarıyla yakalanan katil zanlılarının sorguları Bursa İl Jandarma Komutanlığında devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X