Bahçeli’den Dağlıca açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Dağlıca’daki hain saldırıyı lanetleyerek, “Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun” dedi.

Bahçeli’den Dağlıca açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dağlıca’daki terör saldırısına ilişkin “Dağlıca’daki hain saldırıyı lanetliyor, henüz sayısını bilemediğimiz tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun” değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, Hakkari Dağlıca’daki terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, bölücü terör örgütü PKK’nın Türk milletini bir kez daha canevinden vurduğunu, 20 Temmuz’dan itibaren bir yanda polislerin, diğer yanda Mehmetçiğin artan hain saldırıların kurbanı olduğunu belirtti.

Dağlıca saldırısının detayları hakkında doyurucu bir açıklama yapılmadığını savunan Bahçeli, şehit sayısının “korkunç seviyelerde” olduğunun anlaşıldığını ifade etti.

“Sözün anlamını kaybettiği günlere gelinmiştir”

“Geldiğimiz bu aşamada çözüm denilen çözülmenin, PKK’yı silahlandırma ve saldırı konumuna getirme süreci olduğu somutlaşmıştır” görüşünü savunan Bahçeli, şunları kaydetti:

“Şehitlerimizin vebali, analarının ah ve feryatları AKP’nin ve kaçak sarayın omuzlarındadır. Türkiye stratejik bir gerileme patikasına, önü alınamaz bir çöküş kulvarına sıkışmıştır. Dağlıca bu vahim tablonun milli gönülleri kavuran son halkasıdır. Türk milleti Dağlıcayla ilgili gizlenen, saklanan, üzeri örtülen tüm gerçekleri duymak, öğrenmek ve bilmek istemektedir. Hükümet şehitlerimizin sayısını derhal açıklamak ve doğruları kamuoyuyla paylaşmak durumundadır. Aziz milletimiz acısını saracak, yasını hakkıyla sahiplenecek ve hainlerden mutlaka hesap soracaktır.

Sözün anlamını kaybettiği günlere gelinmiştir. Yalan ve bahane üretiminin son durağı da geçilmiştir. Dağlıca’daki hain saldırıyı lanetliyor, henüz sayısını bilemediğimiz tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X