Bahçeli’den ‘gaf’ açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Koray Aydın’ın ‘Liderimiz Devlet Bahçeli’ gafı ile ilgili, Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz.” dedi.

Bahçeli’den ‘gaf’ açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme sonrasında açıklama yapan Bahçeli, 24 Haziran seçiminin ardından oluşan yasamanın başkanı Binali Yıldırım’ı tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini söyledi.

Bahçeli, nezaket ziyareti çerçevesinde karşılıklı sohbet ettiklerini bildirdi.

Öte yandan Bahçeli, Yıldırım’ı ziyaretinden önce, TBMM Başkanvekili seçilen MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan’ı da makamında ziyaret etti.

bahceli1.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Koray Aydın’ın ‘Liderimiz Devlet Bahçeli’ gafı ile ilgili olarak, “Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın. Ne yapmak istiyorlarsa ona göre hareket etsinler.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’de kopmaların olabileceği iddiaları ilgili de Bahçeli, “Kopmalar olur mu, olmaz mı bilemiyoruz. Bizden koptukları biliniyor. Tekrar kopanlar bize gelir mi onu bilemiyorum. Ama bazıları var ki hiçbir şart altında MHP ile beraberlikleri kalmamıştır.” açıklamasında bulundu.

Bu arada, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi makamında kabul etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X