Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Ya aklıyla zoru var yada…

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Aksaray’daki mitinginde açıklamalar yaptı.

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Ya aklıyla zoru var yada…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aksaray mitinginde konuştu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

”14 Mart tarihinde Aksaray’da bulunmamız tesadüf değildir. Bugün 14 Mart Tıp Bayramı’dır başta hekimlerimiz hemşirelerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum.

”SİYASETİ YOZLAŞTIRMAYACAĞIZ”

Zillete dur diyenler bu meydanlarda buluşmuş. Aksaray Cumhur İttifakımızın içinde değildir ancak bu hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. AK Parti’li kardeşlerimizle biriz beraberiz aynı ittifakın eşit ve onurlu mensuplarıyız. Üslubumuza sözlerimize azami dikkat edeceğiz nezaketi elden bırakmayacağız. Siyaseti yozlaştırmayacağız. AK Parti ile Aksaray’da ittifak yapmasak da birbirimize hürmeti gözardı etmeyeceğiz.

”CUMHUR İTTİFAKI’NI ÇEKEMİYORLAR”

Cumhur İttifakı’nı çekemiyorlar. Zillet, rezalet ve hatta hıyanet içindeler. PKK ile yan yana yürüyorlar. CHP Bartın milletvekili PKK’lılara kardeşim diyor Kılıçdaroğlu ile bunu örtmek için kırk dereden su getiriyor. CHP rotayı iyice şaşırmış tarihsel çizgisinden çok tehlikeli bir şekilde kopmuştur. Silivri’de bir HDP’li CHP’yi destekleyeceğiz diyor. Bunlar aklını oynatmış.

”BİZE ‘SARAY BEKÇİSİ’ DİYEN AHMAKLAR, BİZ BU VATANIN BEKÇİSİYİZ”

CHP’ye oy veren kardeşlerim PKK’lılara mahkum edilemez. Bize ‘saray bekçisi’ diyen ahmaklar, biz bu vatanın, al bayrağın, susturulamayacak ezanın bekçisiyiz.

KILIÇDAROĞLU’NA SERT TEPKİ

Kılıçdaroğlu Sakarya’daki Tank Palet Fabrikası üzerinden yalan inşa etmesin, dönsün şanlı milli mücadele yıllarına bakmayı denesin, bize milliyetçilik anlatmasın buna hiç teşebbüs ve tevessül etmesin. Kılıçdaroğlu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkamı kesiyor? Kimliksiz ağızlardan milliyetçilik nasıl çıkıyor? Bu cüreti nereden alıyor, bu cesareti kimler aşılıyor? Kılıçdaroğlu’nun ya aklıyla zoru vardır ya da girdiği siyasi komadan çıkamamıştır.

”PATLICAN PAHALIYSA BU DÜNYANIN SONU DEĞİLDİR”

Zillet ittifakı ezan sesinden rahatsız. Hemen işi ekonomiye getiriyorlar. Patlıcan yazın ucuzlar biber domates yaz aylarında bollaşır. Bekayı patlıcanla mukayese etmek izansızlık değil mi? Bekayı tencerenin kaynayıp kaynamadığıyla değerlendirmek haksızlık değil mi? Kimsenin sofrasında gözümüz yok. Patlıcan pahalıysa bu dünyanın sonu değildir, ucuzladığında herkes alır doya doya yer. Peki beka yenir mi? Beka olmadan aç kalktım tok yattım demek hiç mümkün olur mu? Beka yoksa vatan yoktur, akşam kuracağımız bir sofra bereket bağımsızlık yoktur. 31 Mart seçimleri bir beka seçimidir terörü övenlerle milleti yükseltenler arasında yapılacaktır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X