Bakan açıkladı: Yangın nedeniyle bir köy boşaltılıyor

Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçeleri ile İzmir’in Karabağlar ve Urla ilçelerinde orman yangınları çıktı. Bakan Pakdemirli, “Dört noktada yangın var en önemlisi Karabağlar mevkisinde. Karabağlar’daki yangın ile ilgili bir köyün boşaltılmasına karar verdik” d

Bakan açıkladı: Yangın nedeniyle bir köy boşaltılıyor

İzmir’in Karabağlar ve Urla ilçelerinde orman yangınlarına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Karabağlar’daki söndürme çalışmalarını helikopterle havadan denetledi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli,  “Türkiye’deki yangınlara toplam 23 helikopter, 250 arazöz, bin personel ve 35 dozerle müdahale ediyoruz. Kamunun tüm kurumları çalışıyor. Üzerindeyiz. Hava şartlarının olumsuzluklarına rağmen inşallah en yakın zamanda tüm yangınları kontrol altına almayı hedefliyoruz” açıklaması yaptı.

Bakan Pakdemirli, İzmir Karabağlar’daki yangın nedeniyle bir köyün boşaltılmasına karar verdiklerini de vurguladı. 

Bakan Pakdemirli, “Dört noktada yangın var en önemlisi Karabağlar mevkisinde. Karabağlar’daki yangın ile ilgili bir köyün boşaltılmasına karar verdik” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X