Bakan Güllüce`ye destek teşekkürü

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce`nin, Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi`ne övgüsünün doğru yolda olduklarını gösterdiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bakanımızın ve dolayısıyla hükümetimizin projemizi destekliyor olmas

Bakan Güllüce`ye destek teşekkürü
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin Yıldırım’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde takip etmesinden onur duyduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Merkezi hükümetimizin, Bakanımızın, Valimizin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ile Yıldırım için milat olacak olan kentsel dönüşüm projesini başarıya ulaştıracağız” diye konuştu.
 
ÖVGÜLER BİZLERE GÜÇ VERDİ
 
Bakan Güllüce’nin konuyla yakından ilgilenmesinin ve projeye tam destek vermesinin çalışma azimlerine ivme kazandırdığını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Her gün daha fazla artan bir heyecanla, mesai kavramı gözetmeksizin Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Dönüşüm Merkezi ekibimizle çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Sayın Bakanımızın ‘Sadece mekânsal dönüşüm yeterli değildir. Yıldırım Belediyemiz dönüşümü her ayrıntısıyla ele almış’ sözü de bizim doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Sayın Bakanımız İdris Güllüce’ye ziyaretleri, Cumalıkızık başta olmak üzere ilçemizdeki incelemeleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK
 
Bakan Güllüce’nin dönüşüm çalışmalarının hızlı yürümesi gereğini hatırlattığını ifade eden Başkan Edebali, “Biz de bu anlayış ile henüz Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Dönüşüm Merkezimizin binası hazır hale gelmeden 300 metrekarelik bir alanda oluşturduğumuz ofisimizin ile çalışmalarımıza start verdik. Yıldırım’ı geleceğe taşımak için çok heyecanlıyız. Kaybedecek zamanımızın olmadığı bilinciyle çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X