Bakan Kasapoğlu Bursa’da konuştu: Askerimiz destan yazmaya devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Millet olarak tıpkı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hiçbir oyuna asla prim vermeyeceğimize inanıyoruz.” dedi.

Bakan Kasapoğlu Bursa’da konuştu: Askerimiz destan yazmaya devam ediyor

HATİCE DAL

Bursa Teknik Üniversitesinin 2019-2020 Akademik yılı açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı.

Öğrencilere ders veren Bakan Kasapoğlu’na, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu,Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve belediye başkanları eşlik etti.

Hem içeride, hem de dışarıda terör belasıyla mücadele için önemli bir çaba sarf ettiklerini kaydeden Bakan Kasapoğlu, dünyaya terörle mücadelenin nasıl yapıldığı ve sivillere nasıl hassasiyet gözetildiğinin eşsiz örneğini verdiklerini söyledi. Barış Pınarı Harekatı’nda önemli bir mesafenin kat edildiğini söyleyen Bakan Kasapoğlu, “Kahraman askerimiz destan yazmaya devam ediyor, Rabbim yar ve yardımcıları olsun, tüm kötülüklerden onlardan esirgesin” dedi.

Öte yandan A Milli Takım oyuncularının verdiği asker selamına ilişkin Fransa’nın tutumuna da değinen Kasapoğlu, “İdeolojilerden, siyasetten, aidiyetten bağımsız olarak milletçe bir ve beraber olmanın çok daha önemli olduğu bir süreci yaşıyoruz. Ülkemizin, teröre karşı vermiş olduğu mücadele sebebiyle itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını görüyoruz. Milli takımımızın son karşılaşmalarında, futbolcularımızın sevinç vesilesiyle samimi bir şekilde ifade ettikleri selamın, nerelere çekildiğini hep birlikte gördük. Futbolda dünya şampiyonu olmuş Fransa’nın, futboldaki gücünün gerçekten malum olduğu bir ülkenin bile böyle manipülatif hamlelerle algı operasyonuna girdiğini görüyoruz. Bunun en güzel cevabını milletimizin, gençlerimizin en güzel şekilde verdiğini görüyoruz. Millet olarak hiçbir oyuna asla prim vermeyeceğimize inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X