Bakan Pakdemirli’den telefonla miting daveti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi içinde bulunan çağrı merkezini ziyaret etti, telefonla bağlandığı vatandaşları yarın yapılacak mitinge davet etti.

Bakan Pakdemirli’den telefonla miting daveti

İzmir programı kapsamında partisinin İl Başkanlığı’na geçen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İl Başkanı Aydın Şengül’den yarın Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek  ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet  Bahçeli’nin halka sesleneceği mitingin hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Parti binası içindeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görevli  partililerle de bir araya gelen Pakdemirli, yaptığı teşekkür konuşmasında,  “İnşallah 31 Mart gecesi İzmir ve Türkiye’de partimiz siz fedakar üyeleri  sayesinde yine başarılı sonuçlara imza atacak, buna gönülden inanıyorum.” dedi.

SKM’de görev yapan partililere baklava ikram eden Pakdemirli, çağrı  merkezinde bir masaya oturarak, telefonla vatandaşları aradı ve mitinge çağırdı.

Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları ve ilçe başkanlarına da  telekonferans yöntemiyle bağlanan Pakdemirli, seçim çalışmaları hakkında bilgi  aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X