Bakan Soylu: 15 Temmuz bir milletin ayağa kalkışı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘‘Memleketimizin böyle bir olayla karşı karşıya kalacağını hiç beklemiyorduk. O gece sokağa çıkıp göğsünü siper edenler bize sağlam nesiller yetiştiğini gösterdi, 15 Temmuz bir milletin ayağa kalkışıdır” dedi.

Bakan Soylu: 15 Temmuz bir milletin ayağa kalkışı

Bakanlık bahçesinde 15 Temmuz şehitlerinin çocukları ve eşleriyle kahvaltıda buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada kısa bir konuşma yaptı.

Soylu, Türkiye’nin huzur içerisinde yaşamasının 15 Temmuz’da verilen şehitlerin sayesinde olduğunu belirterek, ‘‘Milletimiz evlatlarını sağlam yetiştirmiştir. Şehitlerimiz dünyaya şu şekilde mesaj verdi; Bizi teslim alıp ellerimizi ve zihinlerimizi kelepçelemeye karşı, bizi tutsak yapmaya çalışanlara karşı, özgür bir Türkiye, bağımsız bir Türkiye, hür bir Türkiye bırakmalarıdır. Fırat Kalkanı Harekâtından Zeytin Dalı Harekâtına kadar, milli ve yerli olarak bu milletin ürettiği ATAK helikopterinden, toplarına, mühimmatlarına kadar özgürlük ve bağımsızlığın devam edeceğini ortaya koymuşlardır.” dedi.

Bakan Soylu, kahvaltı sonrası bir süre şehit çocuklarıyla birlikte langırt oynadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X