BAL’da 5 takımla devam!

Kestel Belediye’nin katılım ücretini ödemediği ligde Bursa’yı Yeşil Bursa, Orhangazi Belediye, Zaferspor, Yıldırım Belediye ve Gülbahçespor temsil edecek.

BAL’da 5 takımla devam!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. Spor Toto BAL’da bu sezon oynama hakkı olan 160 takımdan 151’inin başvurusu kabul edildi.

Katılacak takımların 93’ü geçen sezon Spor Toto BAL’da yer alan takımlardan, 51’i yerel liglerden Spor Toto BAL’a yükselen takımlardan, 7’si ise geçen sezon TFF 3.Lig’den düşen takımlardan oluşuyor.

SAHA DENETİMLERİ VAR

23 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde yapılacak 1. Saha Denetimi ile 8-27 Ağustos tarihlerinde yapılacak 2. Saha Denetiminden sonra, gruplandırma ve statünün açıklanması sonrası, Eylül başında grup kuraları çekilecek.

Müsabakalar 22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak. TFF’nin açıkladığı listeye göre Bursa’yı önümüzdeki sezon BAL’da 5 takım temsil edecek. Kestel Belediyespor’un son anda katılım ücretini ödemediği için yer almayacağı ligde Bursa’yı 3.Lig’den düşen ve Nilüfer Belediyesi’ne verilen Yeşil Bursa ve Orhangazi Belediyespor, geç en sezon BAL’da kalan Zaferspor ile birlikte Süper Amatör Lig’den yükselen Yıldırım Belediye ve Gülbahçespor temsil edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X