‘Balık’ filminin galası Nilüfer’de yapıldı

Gölyazı’da çekilen “Balık” filminin Türkiye galası Bursa’da yapıldı.

‘Balık’ filminin galası Nilüfer’de yapıldı
Derviş Zaim’in yazıp yönetmenliğini üstlendiği “Balık” filminin galasına Bursalı sanatseverler ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi’nin sponsorluğunda Gölyazı’da çekilen filmin galası Nazım Hikmet Kültür Evi’nde yapıldı. Galaya yönetmen Derviş Zaim ve filmin başrol oyuncusu Sanem Çelik ve filmde rol alan diğer oyuncular katıldı. Oyuncular, filmi izleyicisiyle birlikte seyretti.

Derviş Zaim, filmin bir insanın doğayla iç içe olan hayatını işlediğini belirterek, “Filmimiz Bursa’da çekildi. O yüzden galasını da Bursa’da yapmak istedik. Nilüfer Belediyesi de bizim destekçilerimizden biriydi. Dolayısıyla galayı burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Burada bize yardımcı olan Gölyazı halkına, Bursa halkına teşekkür ediyoruz. Umarım izleyicilerimiz filmi beğenir” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu Sanem Çelik de, heyecan verici bir film olduğunu kaydederek, seyircinin de beğeneceğine inandıklarını söyledi.

Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, Yönetmen Derviş Zaim ve ekibine teşekkür etti. Emiroğlu, çocukluk yıllarını Bursa’da geçiren Zafer Altun’un yıllar önce Nilüfer Belediyesi’nden burs aldığını söylemesi üzerine, “Nilüfer Belediyesi olarak doğru işler yaptığımızı bir kez daha görmüş olduk. Vermiş olduğumuz bursların doğru kişilere ulaştığını görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Derviş Zaim ve oyuncular, filmin ardından seyircilerle sohbet edip fotoğraf çekildi.

Gölyazı’da balıkçı bir ailenin hayat hikayesini beyaz perdeye aktaran film 17 Ekim’de tüm sinemalarda gösterime girecek. Film, 21. Altın Koza Film Festivali’nden ‘En İyi Senaryo’ ödülünü almasının yanı sıra Altın Portakal Film Festivali’nde de juri karşısına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X