Balıkesirliler iftarda buluştu

Bursa’da yaşan Balıkesirliler, Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Nilüfer’deki Cumhuriyet Meydanı’ndaki iftarında biraraya geldi.

Balıkesirliler iftarda buluştu

İftar programına, Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altı Eylül Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ödemiş, Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aldemir, İstanbul Balıkesirliler Platformu Genel Başkanı Salih Sağıroğlu, diğer il ve ilçelerdeki dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.    

Balıkesirliler Derneği Başkanı İrfan Göktaş, üyeleri arasında daha çok kaynaşma ve yardımlaşmayı hedeflediklerini ve her fırsatta biraraya geldiklerini söyledi. Göktaş, “Hayata geçirdiğimiz ve hedeflediğimiz projelerle Bursa’da adımızdan söz ettirirken, hemşehrilerimize daha faydalı hizmetler yapma noktasında önemli adımlar atıyoruz. Bir yıla kadar kendi derneğimize ait bir binaya sahip olmayı hedefliyoruz. Kurum ve kuruluşların dernekler üzerindeki kambur algılarını yıkmak ve tüm kurumlarla ortak çalışmalar yaparak kurumsallığa doğru emin adımlarla yürüyoruz. Örnek dernekçiliğin önderlerinden biriyiz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X