Banka müdürü bisiklet kazasında hayatını kaybetti

Bursa’da arkadaşları ile birlikte bisiklet turuna çıkan özel bir bankanın şube müdürü Kerem Yorulmaz (26), şerit değiştiren bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaralı Yorulmaz, hastanede hayatını kaybetti.

Banka müdürü bisiklet kazasında hayatını kaybetti

Bursa’da 3 arkadaşı ile birlikte bisiklet turuna çıkan özel bir bankanın şube müdürü Kerem Yorulmaz, Mudanya istikametine doğru pedal çevirmeye başladı. Faruk O. idaresindeki 16 L 7615 plakalı otomobil, Bursa- Mudanya yolunun Tepedevrent mevkiinde şerit değiştirirken Kerem Yorulmaz’ın kullandığı bisiklete çarptı. Ağır yaralanan Kerem Yorulmaz, arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekibi tarafından Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve 1 kız çocuğu babası Yorulmaz, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

aw415751_04.jpg

Yapılan ilk incelemede kazanın ışıklı bir bölgede meydana geldiği ve yerde araca ait herhangi bir fren izinin bulunmadığı tespit edildi. Araç sürücüsü Faruk Orhan polis tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

aw415751_02.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X