Bar Refaeli Bursalı güzellerle podyumda  

Dünyaca ünlü topmodel Bar Refaeli, dün düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da aralarında Bursalı Miss Turkey güzellik kraliçeleri Buse İskenderoğlu ve Ecem Çırpan’ın da bulunduğu ünlü isimlerle podyuma çıktı.  

Bar Refaeli Bursalı güzellerle podyumda  

TÜRK KADINLARI ÇOK GÜZEL

Her yıl geleneksel olarak dünyaca ünlü bir mankenin katılımıyla düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show, dün Antalya’da gerçekleşti. Bu seneki defilenin başmankeni olan Victoria’s Secret’ın gözde modellerinden Bar Refaeli, organizasylon öncesi soruları yanıtladı. Daha önce de geldiği Türkiye’yi çok sevdiğini belirten Refaeli, Türk kadınlarını bakımlı ve güzel bulduğunu dile getirdi. 

KRALİÇELER EŞLİK ETTİ

Defilede Bar Refaeli’ye ünlü mankenler Deniz Akkaya ve Özge Ulusoy’un yanısıra Miss Turkey’in Bursalı kraliçeleri 2015 güzeli Ecem Çırpan ve 2016 güzeli Buse İskenderoğlu ile Miss Turkey 2017 Pınar Tartan ve Miss Turkey 2018 Şevval Şahin eşlik etti. Defileyi 32 ülkeden Türkiye’ye gelen butik ve mağaza sahiplerinin izledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X