Bar saldırısında hayatını kaybeden şarkıcının ölümünde kahreden detay!

Bodrum’da bir eğlence mekanı sahibine kurulan pusuda genç şarkıcı Hacer Tülü hayatını kaybetti.

Bar saldırısında hayatını kaybeden şarkıcının ölümünde kahreden detay!

Adnan Menderes Caddesi’nde bulunan eğlence mekanının önüne park ettikleri otomobilin içerisinde pusuya yatan 4 şüpheli, Barlar Sokağı’nda eğlence mekanı işleten Mehmet Ali Sürensoy’a gece kulübüne girdiği sırada rastgele ateş açmaya başladı.

Saldırıda şarkıcı Hacer Tülü (40) ve mekan sahini Mehmet Ali Sürensoy hayatını kaybetti.

HESABI ÖDERKEN VURULMUŞ

O akşam 3 kız arkadaşıyla birlikte kulübe eğlenmeye giden Hacer Tülü, hesabı ödemek için kasaya geldi.

Tülü, hesabı ödediği sırada arkadaşları taksiye bindi.

Tülü, garsonların yanlışlık olduğunu söylemesi üzerine geri dönerek 10 dakika daha kasada bekledi. Yanlışlığın düzeltilmesi üzerine Tülü, kapıdan çıkarken yaşanan silahlı saldırıda vuruldu.

haver.png

“KARDEŞİMİN HİÇBİR SUÇU YOKMUŞ”

Bodrum Devlet Hastanesi’ne gelen Tülü’nün ağabeyi Ozan Tülü’nün güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

Hastane morgunda kardeşini teşhis eden Tülü, gazetecilerin sorusu üzerine “Kardeşimin hiçbir suçu yokmuş. Kaza kurşunuymuş” diyerek gözyaşı döktü.

bar-saldirisinda-kaza-kursunuyla-can-veren-10971568_1529_m.jpg

“AİLESİNE ÇOK DÜŞKÜN BİRİYDİ”

Hacer Tülü’nün hayat dolu bir kişi olduğunu aktaran yakın arkadaşı Levent Akbulut, “Her şey bu kadar basit olamaz. Eğlence için gittiği gece kulübünün önünde kapıda vuruluyor. Çok şaşkınım. Ailesine çok düşkün ve çok iyi bir insandı.” diye konuştu.

Şarkıcı Hacer Tülü ve gece kulübü işletmecisi Mehmet Ali Sürensöy’ün cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Olay yerindeki kameraları incelemeye alan polis ekipleri, saldırganların kullandığı aracın plakasını tespit ederek takibe aldı. Saldırganlar, Manisa il girişindeki polis kontrol noktasında gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X