Barış Pınarı’na destek konvoyu! Bayrak asıp kornaya bastılar…

Bursa Özel Halk Otobüsleri şoförleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için konvoy yaptı.

Barış Pınarı’na destek konvoyu! Bayrak asıp kornaya bastılar…

Bursa’da Barış Pınarı Harekatı için destek konvoyu düzenleyen şoförler, otobüslerini ay yıldızlı bayraklarla süslerken, elektronik tabelalara da ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ve ‘ Barış Pınarı Operasyonunda Mehmetçiğin yanındayız’ yazıları yazdı.

“Manevi destek konvoyu yaptık”

Otobüs şoförlerinin şehir turu öncesi konuşma yapan Bursa Halk Otobüsçüleri Odası şoförlerinden Taha Güler, “Bursa Özel Halk Otobüsçüleri Derneği olarak bu senede Barış Pınarı Harekatı’yla sınırda destan yazan Mehmetçiklerimize manevi destek amacıyla araçlarımıza Türk bayrağı taktık. Manevi destek konvoyu yaptık” diye konuştu.

iha-20191021aw834014-4.jpg

Vatandaşlardan destek

Daha sonra şehir turu atan otobüs şoförlerine, geçtikleri noktalarda vatandaşlardan da büyük destek geldi. Kornalar eşliğinde turu tamamlayan otobüsler, görevli oldukları duraklara döndü.

iha-20191021aw834014-8.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X