Bariyerler kalkıyor

Alinur Aktaş, Bursaspor kulübünün isteğine kayıtsız kalmadıklarını açıkladı.

Bariyerler kalkıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor Kulübü’nün uzun zamandır kaldırılması yönünde talebi bulunan Timsah Arena etrafındaki bariyerlerle ilgili müjde verdi.

Başkan Aktaş, konu ile ilgili karar alındığını belirterek ‘Bu olay hakkında Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay tarafından uzun zamandır mağdur olduklarını bizlere bildirmişti. Bursa İl Güvenlik Kurulunda konu gündeme geldi.

Stadın etrafındaki bariyerler güvenlik amaçlı bulundurulduğu iddia edildi. Bursaspor Başkanının ve Bursalıların yoğun talepleri olduğunu belirttim. Güvenlik gerekçesi öne sürüldü.

Bunun üzerine Valimiz İzzettin Küçük, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan inceleme talebinde bulundu. Gelen uzmanlar Bursalıların, dolayısıyla bizim görüşümüzü haklı buldular.

Uygulama önümüzdeki günlerde başlayacak ve stadyumumuz  her gün yaşayan bir merkezimiz olacak. Bursamıza hayırlı olsun’ dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X