Başarı sürecek

Avrupa üçüncüsü olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm takımını altınla ödüllendiren Başkan Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyespor’un bundan sonra da adını dünyaya duyurmaya devam edeceğini söyledi.

Başarı sürecek

Portekiz’in Mira kentinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda (ECCC) üçüncü olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Takımı, Bursa’nın ve Türkiye’nin gururu olurken, başarılı sporcular ve teknik ekip Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek başarıyı paylaştılar. Aktaş, genç sporcularla bir araya gelerek, başarıyı altınla ödüllendirildi. Merinos Gönül Dostları Sofrası’nda sporcularla buluşan Başkan Aktaş, başarıda emeği geçen sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

ÇOK ÖZEL BAŞARI

Spordaki başarının şehrin tanıtımına katkı sağladığını belirten ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün aktif olduğu 19 branşta da önemli başarılara imza attığını söyleyen Başkan Aktaş, “Atletizm takımımız Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda, büyük kadınlarda 55 puanla Avrupa 3.’sü oldu. Bu özel bir başarı… Büyükşehir Belediyespor, bundan sonra da elde edeceği başarılarla şehrimizin adını dünyaya duyurmaya devam edecektir” diye konuştu.

SÖZ VERDİLER

Başarının mutluluğunu yaşayan sporcular da spora desteklerinden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür ederek, başarılarıyla Bursa’nın adını duyurmaya devam edeceklerinin sözünü verdi. Avrupa 3.’lüğünü yaşayan takımın sporcuları Esma Aydemir, Özlem Kaya, Sevilay Eytemiş, Sebahat Akpınar ve Emine Hatun Tuna, antrenörler İshak Kaya ve Mehmet Kiper ile çalışmalarına devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X