Başbakan için Cumhurbaşkanı programı!

Ayhan Salman’ın tek aday olarak katılacağı AK Parti Bursa İl Kongresi, Başbakan  Yıldırım’ın katılımıyla 25 Şubat Pazar günü Tofaş Spor Salonu’nda yapılacak.

Başbakan için Cumhurbaşkanı programı!

Dileyen tesadüf desin, dileyen de tevafuk kabul etsin… Ayhan Salman 23 Ağustos 2017 günü AK Parti Bursa İl Başkanı olarak görevlendirildiğinde bu atama sürpriz kabul edilmişti.

İşte…

Atanması sürpriz kabul edilen Salman 25 Şubat Pazar günü de başka bir sürprize imza atacak.

Çünkü…

Göreve gelmesinin altıncı ayında kongre yapacak. Açıkça söylemek gerekirse, bu siyasette çok sık rastlanmayan bir durum.

Üstelik…

23 Ağustos’tan bu yana öyle bir süreç yaşadı ki, daha görevine ısınamadan neredeyse 6 yılın yoğunluğunu 6 aya sığdırdı.

O bakımdan…

23 Ağustos’ta atanan Salman’ın, göreve başlamasından tam 6 ay sonra 25 Şubat günü İl Kongresi yapması siyasetin tesadüfü ya da tevafuku oldu.

Geçen ay…

AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’ne, partinin genel başkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmış ve bu da “Cumhurbaşkanı katılımıyla yapılan Türkiye’de ilk kadın kolları kongresi” olarak tarihe geçmişti.

Cumhurbaşkanı’nın aynı ile 2 kez gitmesi başka illere haksızlık olacağı için, pazar günü yapılacak AK Parti Bursa İl Kongresi’ne bu kez AK Parti Genel Başkanvekili olarak Başbakan Binali Yıldırım gelecek.

Programa göre…

 

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X