Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’nun seçim hesabı

Önümüzdeki iki ayın gündemi seçim. Başımızı çevirdiğimiz her yerde seçim haberleri, seçim yorumları, seçim analizleri ve seçim araştırmalarıyla karşılaşacağız.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’nun seçim hesabı

Olay Medya hem yerel hem de ulusal ölçekte, doğru ve güvenilir haber, yorum ve analizlerle sorumlu yayıncılık anlayışının gereklerini yine harfiyen yerine getirecek.

Olay Gazetesi yazarları erken seçim kararının açıklanmasının ardından hemen en son siyasi gelişme ve kulisleri okurlarına aktarmaya başladılar.

Deneyimli gazeteci Ahmet Emin Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile görüştüğünü yazıyor bugün. Yazının ana gövdesini Türkiye’yi erken seçime götüren siyasi gelişmelerin kodları oluşturuyor. Ayrıca Çavuşoğlu siyasete bakışını ve siyasetten ne beklediğini de açıkça ifade ediyor.

Çavuşoğlu: Konu ben değilim, Türkiye ve Bursa!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile sohbet ederken, “Milletvekili adayı mı, Büyükşehir adayı mı olacaksınız?” diye sorduk.

Şu cevabı verdi:

“Herkesin kendine göre hesabı olabilir, ama önemli olan ülkenin geleceği. Onun için, kişiler üzerinden bakmak ve hesap yapmak doğru değil.”

Şunu vurguladı:

“Konu ben değilim. Konu Türkiye, konu Bursa.”

Şunu da ekledi:

“Benim herhangi bir adaylıkla ilgili hesabım olmaz. Görevim bitince ceketimi alırım, avukatlık büroma dönerim. Hesabımı da buna göre yaptım.”

Ahmet Emin Yılmaz’ın köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X