Başkan Aktaş yerinde incelemişti! Çalışmalar başladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın hafta sonu yerinde inceleyip, ıslah için talimat vermesi üzerine BUSKİ ekipleri, Mudanya Çakaldere’de ıslah çalışmalarını başladı.

Başkan Aktaş yerinde incelemişti! Çalışmalar başladı

Mudanya Belediyesi’nin sorumluluğunda olmasına rağmen, Çakaldere köprüsünü yapıp, bağlantı yolunu asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi şimdi de dere ıslah çalışmalarının startını verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hafta sonu gittiği Mudanya’da bölge sakinlerinin talebi üzerine Çakaldere köprüsünün bulunduğu alana gidip, yapılan çalışmaları yerinde incelemişti. Köprü ve yol asfaltlama çalışmaları için Başkan Aktaş’a teşekkür eden bölge sakinleri, dere ıslahının da biran önce yapılmasını talep etti. Bunun üzerine BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç’e talimat veren Başkan Aktaş, ıslah çalışmalarının zaman kaybetmeden hemen başlatılmasını istedi. Başkan Aktaş, Mudanya Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan ve iki yıldır çözüm üretilmeyen Çakaldere Köprüsü ve yol asfaltlama çalışmasını yaptıklarını, ıslahın da kısa zamanda tamamlanarak, derenin görsel olarak da bölgeye değer katacağını söyledi.

mudanya-1a.jpg

Islah başladı

Başkan Aktaş’ın talimatı üzerine BUSKİ ekipleri, Çakaldere ‘de ıslah çalışmalarını hemen başlattı. Bölgede devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç de, “Çevresel faktörler yüzünden kirlenen ve dere yatağında biriken malzemeler, ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Yol asfaltlama çalışmaları da Büyükşehir Belediyemiz tarafından hızla sürdürülüyor. Hem derenin su taşkınlarına yol açmasını önlemek hem de görsel olarak bölgeye daha güzel bir görünüm katmak için ıslah ve temizlik çalışmalarını kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X