Başkan Aktaş’tan açıklama: Bursaray’ın yeni istasyonunda son durum

Bursaray’ın Acemler-Nilüfer arasına yapılması planlanan ek istasyonun yapım süresinin sarkmasıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamada bulundu.

Başkan Aktaş’tan açıklama: Bursaray’ın yeni istasyonunda son durum

Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın, dünkü yazısında okuyucularına Bursaray’ın Acemler-Nilüfer arasına yeni bir ek istasyon yapım süresinin sarktığından bahsetmişti.

Aydın, bugünkü yazısında ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuyla ilgili açıklamalarına yer veriyor.

Sponsor parayı teslim etmemiş

Dün bu sütunlardan Bursaray’ın Acemler-Nilüfer arasına yeni bir ek istasyon yapım süresinin sarktığından bahsetmiştik.

O yazımız üzerine, eksik olmasın Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan bir bilgilendirme geldi.

İsmi verilmek şartıyla istasyonun yapımı için Büyükşehir Belediyesi’ne 4 milyon lira vermeyi taahhüt eden ve protokol imzalayan AVM’nin söz konusu bedeli henüz bugüne dek teslim etmediği ortaya çıktı.

Dün konuştuğumuz Başkan Aktaş, “Acemler-Nilüfer arası yeni istasyonun yapım bedeli takribi 10 milyon lira. Evet akdedilmiş bir sözleşme var, lakin belediyeye yatmış 1 TL yok. Sözleşme yapan defalarca arandı, yine sonuç yok. Bu hafta 1 milyon TL yatıracağını söyledi. Bu arada istasyon inşaatı için de 2,5 milyon TL hakediş yapıldı” ifadelerini kullandı.

İhsan Aydın’ın yazısının tamamını okumak için tıklayın

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X