Başkan Aktaş’tan annelere karanfil

Anneler Günü nedeniyle annelere ve anne adaylarına karanfil dağıtan Başkan Aktaş, “Annelik bir günle sınırlandırılacak bir olay değil. Annelerimizi çok seviyor ve değer veriyoruz. Biliyorum ki her evlat için annesi söz konusu olduğunda akan sular durur” d

Başkan Aktaş’tan annelere karanfil

HATİCE DAL

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Anneler Günü dolayısıyla Ulucami’nin bahçesinde annelere ve anne adaylarına karanfil dağıttı.

Etkinliğe TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladığını vurgulayan Aktaş, “Annelik bir günle sınırlandırılacak bir olay değildir. Annelerimizi çok seviyor ve değer veriyoruz. Annemin bende çok özel bir yeri var ancak ben annemi 2 yıl önce kaybettim. Biliyorum ki her evlat için annesi söz konusu olduğunda akan sular durur. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed, ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ diyor, bu şiarla yola devam ediyoruz” diye konuştu.

“ADALETİ ANNELER SAĞLAYACAK”

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “Başta şehit annelerinin olmak üzere tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü’ kutluyorum. Annenin değerini anlatmaya saatler yetmez. İnancımızda ve örfümüzde anneliğin yeri başkadır. Onlar başımızın tacı hiçbir annenin üzülmesini istemeyiz. Bugün dünyada nerede bir çatışma, yoksulluk bunlar en çok mağdur olanlar ne yazık ki en çok anneler oluyor. Ümit ediyoruz ki annelerin feryatları dünyanın adaletini tecelli ettirir” şeklinde konuştu.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan İl Başkanı Ayhan Salman da, “Sevginin, şefkatin, merhametin sembolü olan annelerimizin günü kutlu olsun. Dinimiz cenneti bile annelerimizin ayakları altına sermiş. Sadece bir günde annelerimizi hatırlamak doğru bir şey değil her gün onları aynı değerle hatırlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X