Başkan Kurtulan’dan yeni Kaymakama ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni Kaymakam Mehmet Zeki Koçberber’e tanışma ziyaretinde bulundu. 

Başkan Kurtulan’dan yeni Kaymakama ziyaret

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ardahan’a Vali olarak atanan Mustafa Masatlı’nın ardından Mustafakemalpaşa Kaymakamlığına, Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Zeki Koçberber getirildi. Başkan Kurtulan, yeni görevine başlayan Kaymakam Koçberber’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın 131 mahallesi ve 100 bini aşan nüfusu ile Bursa’nın en büyük ilçelerinden biri olduğunu söylerken, belediye ve kamu yatırımları ile bir değişim içinde bulunan şehrin tarım, hayvancılık, OSB ve Mermer OSB gibi güçlü ekonomik faktörlere sahip olduğunu kaydetti.

Mustafakemalpaşa’nın genel durumu ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Kurtulan, “ Göreve yeni başlayankaymakamımızın Mustafakemalpaşa’ya önemli hizmetler vereceğine inanıyoruz. Bu süreçte bizlerde şehrimizin gelişimine katkı koyacak girişimleri destekleyeceğiz.  Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

EL ELE VERECEĞİZ…

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Sadi Kurtulan’a teşekkür eden Kaymakam Mehmet Zeki Koçberber ise Mustafakemalpaşa için el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Başkan Kurtulan ziyarette Kaymakam Koçberber’e, Mustafakemalpaşa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik birikimini anlatan kitaplar hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X