Başkan personelle buluştu

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile mesai saati öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan personelle buluştu

Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra birim yöneticilerinin de hazır bulunduğu programda konuşan Başkan Yılmaz, ‘Gemlik’in çehresini sizlerle değiştirdik. Sizler bizim sahada ki elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımızsınız. Gemlik’in gelişimi ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda büyük bir özveriyle çalışan siz değerli yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Amacımız 7 yıllık dönemimiz sonunda Gemlik’te hizmet almamış tek bir mahalle bırakmamaktır” dedi. Belediyeciliğin mesai anlayışı olmadan yürütülen bir hizmet olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz, şöyle devam etti:

“1 saniyenin bile boşa geçmesini istemiyoruz. Geride kalan dönemlerde göstermiş olduğunuz fedakârca çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Toplu konutlar, okullar, spor tesisleri, parklar, halı sahalar, camiler, meydanlar, sahil düzenlemeleri gibi yüzlerce eseri Gemlik’e kazandırdık. Bu projelerin hayata geçirilmesinde çok büyük emeği olan kürek tutan ellerden, kalem tutan ellere herkese teşekkür ediyorum.”

Fen İşleri Müdürlüğü personeli, Başkan Yılmaz’a plaket verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X