Başkan Sertaslan hızlı başladı

Gemlik’in yeni Belediye Başkanı CHP’li Sertaslan, ilk günden yoğun mesai yaptı. Sertaslan, tüm birimlerden ‘özenle ve özveri ile’ çalışmalarını istedi.

Başkan Sertaslan hızlı başladı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan göreve başlamasıyla birlikte ilk günkü mesaisini yoğun bir şekilde tamamladı.

Programlarının ilkine Askeri Veteriner ve Eğitim Merkez Komutanlığı temel eğitim gören er ve kısa dönem erlerin ant içme töreni ile başlayan CHP’li Başkan Sertaslan, buradaki programının ardından “5 Nisan Avukatlar Günü” nedeniyle Gemlik Adliyesinde görev yapan avukatları ziyaret ederek özel günlerini kutladı. 

Avukatlar Günü programının ardından Erasmusic programı kapsamında Gemlik’e altı ülkeden gelen müzisyen öğrencileri makamında kabul eden Sertaslan, ziyaretin ardından konuk öğrencileri Atatepe Sosyal Tesislerinde öğlen yemeğinde ağırladı. Programda yaptığı konuşmada misafir öğrencilere “Zeytinin Başkenti Gemlik’e Hoş Geldiniz” diye sözlerine başlayan Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, müziğin birleştirici gücünü kullanarak ortak bir kimlik oluşturma amacıyla Gemlik’e hizmet edeceklerini belirterek, “Misafirperverlik, barış ve kardeşlik duygusu yüksek olan Gemlik’imizi ziyaret ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İLK NİKAHI KIYDI…

Başkan Sertaslan belediye evlendirme dairesinde Serhan ve Tuğba çiftini de mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak ilk resmi nikahını kıydı. Özlem ve Serhan çiftinin de nikahını kıyan Başkan Sertaslan, toplumun yapı taşı olan aile müessesesinin önemine vurgu yaparak, nikah akitlerini gerçekleştirdiği çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. 

Günün sonunda ise belediyede görevli birim amirleri ile bir araya gelerek yatırım ve hizmetlerin genel bir değerlendirmesini yapan Sertaslan, belediye hizmetlerini gerçekleştirirken tüm birimlerin özenle ve özveri ile çalışmasını isterken, yeni hizmet döneminin Gemlik’e hayırlı olmasını diledi. Toplantıya katılan birim amirlerinin düşüncelerini de dinleyen Başkan Sertaslan, yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X