Başkan Taban’dan  yeni yıl ziyaretleri

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, yılbaşında görev yapan Emniyet, İtfaiye ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. 

Başkan Taban’dan  yeni yıl ziyaretleri

Hastanede yatan hastaları da ziyaret eden Taban ve beraberindekiler, yılın ilk bebeği olan Zehra bebeğe küçük altın taktılar.

İlk ziyaret Emniyet Müdürlüğü Alanyurt Polis Karakolu’nda görev yapan emniyet mensuplarına oldu. Emniyet mensuplarına baklava ikram ettikten sonra konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu akşam yılın son saatlerini yaşıyoruz. Çok şükür fedakarca çalışan emniyet teşkilatımız var. Acısıyla tatlısıyla bir yıl geçirdik. Toplumumuzun huzuru için canla başla görev yapıyorsunuz. Bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bu uğurda canını feda etmiş olan tüm emniyet mensuplarımızı rahmetle anıyoruz. 2018 yılı içerisinde, inşallah 2017’de yaşadığımız acıların bir daha yaşanmamasını, beraberinde güzel, bereketli, huzurlu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

İTFAİYE VE HASTANE ZİYARETİ

Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyet daha sonra, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışan İnegöl İtfaiye Teşkilatı’nı ziyaret etti. İtfaiye teşkilatına tatlı ikramında bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Yılın son saatlerinde gece gündüz çalışan itfaiye teşkilatımızı ziyaret edelim istedik. Bu vazifeler zor görevler. Bayram, tatil de olsa sizlerin görevlerinizi özveri ile yaptığınızı biliyoruz. Hep birlikte hoşgörü içerisinde bir ve beraber olmayı Rabbimden niyaz ediyorum. Bu görevleri yaparken muhakkak surette yaşamı son bulan İtfaiyecilerimizi de rahmetle anıyorum. İnegöl Belediyemizin ekipleri de görevlerini sürdürüyorlar. Görev başında olan tüm çalışanlara ve sizlere kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyet daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görevli sağlık personelini ziyaret edip, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

Belediye Başkanı Taban ayrıca İnegöl Devlet Hastanesi’nde saat 00.01’de dünyaya gelen Selahattin ve Ayşe çiftinin 6. bebekleri olan Zehra bebeği de ziyaret ederek küçük altın taktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X