Başkan Usta mazbatasını aldı

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve Meclis Üyeleri mazbatalarını Hakim Mutlu Özkaya ve İznik İlçe Seçim Müdürü Mustafa Üstandağ’ın elinden aldılar.

Başkan Usta mazbatasını aldı

AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Kadın Kolları Başkanı Betül Yıldızer, Gençlik Kolları Başkanı Mehmed Erkan ve yönetimlerininde kalabalık bir heyet ile katıldığı mazbata töreninde Başkan Usta ve Meclis Üyeleri alkışlarla karşılandı. Kağan Mehmet Usta başkanlığında yönetilecek belediye meclisi 16 kişiden oluştu. Cumhur İttifakı Başkan Usta ile birlikte 10 üye olurken, Millet İttifakı 6 kişiden oluştu.

31 Mart Yerel seçimlerinde İznik’te seçimin galibi Cumhur İttifakının adayı AK Partili Kağan Mehmet Usta olmuştu. Rakibine 1462 oy fark atarak, 15 bin 102 oyla İznik’in yeni Belediye Başkanı olan Kağan Mehmet Usta’nın meclisi de şu şekilde oldu; Cumhur İttifakı AK Parti Meclis Üyeleri Halil Çakır, Ramazan Sert, Müceher Egemen, Zeliha Peşte, Mehmet Bektaş, Oğuz Çetin, Önder Bulut, Halil Arslan (Kontenjan) ve İsmail Topuz. Millet İttifakı İyi Parti Belediye Meclis Üyeleri de Asiye Çalışkan, Ömer Alperen Özen, Kadir Yüksek, İlker Kara, Hüseyin Kutlu ve İsmail Aydemir’den oluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X