Başkan Yılmaz koltuğu miniklere bıraktı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında minik öğrencileri makamında ağırladı.

Başkan Yılmaz koltuğu miniklere bıraktı

Hasan Öztimur 75. Yıl İlkokulu öğrencilerini konuk eden Başkan Yılmaz, çocuklara Yıldırım’da yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi. Kısa sürede olsa Yıldırım Belediye Başkanı koltuğuna oturan çocuklar, istek ve temennilerini Başkan Oktay Yılmaz’a ilettiler. Yarınların emanetçisi olan çocukları makamında ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Her zaman söylediğimiz gibi sizler bizim geleceğimizsiniz. Çok çalışarak büyük işler başaracaksınız ve ülkemiz emin ellerde olacak. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, sizlerin en iyi şartlarda yetişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yıldırım Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelenin en iyisini yaparak onları geleceği hazırlayacağız” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X